• elektricien close up
    • cement gladstrijken
    • helm en bouwtekening

Oranjegroep
Van Vollenhovenstraat 10
3016 BH Rotterdam
Postbus 21080
3001 AB Rotterdam
Tel: +31 10 412 33 99
Fax: +31 10 412 15 04

Verhalen van werknemers

Wat vinden onze medewerkers van de Oranjegroep?

Een prettige werkgever

“Acht jaar geleden ben ik gestart als elektromonteur bij de Oranjegroep. In deze periode heb ik met veel plezier verschillende projecten afgerond. Ik heb in relatief korte tijd veel disciplines op het gebied van elektrotechniek doorlopen. Dit varieerde van ziekenhuizen, woningbouw en maritieme projecten. Deze variatie is de grote kracht van werken voor de Oranjegroep.

Ik ervaar Oranjegroep als een prettige en betrokken werkgever. Ik heb een vast aanspreekpunt waardoor ik altijd weet waar ik aan toe ben. Zo zorgen ze voor maatwerk voor zowel de opdrachtgever als voor het vergroten van mijn ervaring en expertise. Ik wil nog jaren voor Oranjegroep werken.”

Nizam Inan

Ondersteuning bij je opleiding

“Ik ben 4 jaar geleden bij de Oranjegroep als receptioniste gaan werken. Het is een erg leuke functie met enorm veel afwisseling. De Oranjegroep is een kleurrijk bedrijf waar geen enkele dag hetzelfde is. Om mijn talenten verder te ontplooien ben ik in de avonduren een HBO studie office management gaan volgen. De Oranjegroep staat hier van begin af aan met vol enthousiasme achter, en ondersteunt mij hier dan ook in.

Ondertussen heb ik deze studie met succes afgerond, en ben nu office manager van onze vestiging in Rotterdam. Ik ervaar de Oranjegroep als een dynamische en hechte organisatie waar je alle ruimte krijgt om je talenten en initiatieven te ontplooien. “

Nicole Luiten

Teamwerk en doorzettingsvermogen

“De Oranjegroep is al zeven jaar onze hoofdsponsor. In deze zeven jaar zijn wij op verschillende manieren ondersteund door de Oranjegroep. De sport rugby staat voor doorzettingsvermogen, fysieke en mentale inzet, en we werken als een team. Sinds onze samenwerking hebben we veel hoogtepunten beleefd, met als kroon het winnen van het Nederlands Studenten Kampioenschap Rugby in 2008! “

Rotterdamse Studenten Rugby Club.

Afwisseling en begeleiding

“Ik ben 6 jaar geleden begonnen bij de Oranjegroep als leerling timmerman. Inmiddels ben ik nog steeds iedere dag te vinden op verschillende projecten in Nederland en België, waar ik als zelfstandig timmerman voor de Oranjegroep werk. Door de grote afwisseling, en de begeleiding op de werkvloer ben ik in korte tijd verschillende uitdagingen tegen gekomen. Zeker als een leerling timmerman betekende dit dat ik veel heb geleerd in korte tijd. Omdat de Oranjegroep een erkend leerbedrijf is, kan ik naast mijn werk een opleiding volgen.”

John de Jong

Oranjegroep nieuws